Noul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Dumitru Bîltag, a declarat, joi, că nu a venit la Constanţa pentru că îi lipsea această funcţie din CV, ci pentru că a înţeles că este necesar ca acest proiect-pilot de reorganizare a inspectoratului să fie implementat în echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
“Să nu credeţi că am venit la Constanţa fiindcă îmi lipsea această funcţie din CV-ul meu. Am venit tocmai pentru că am înţeles că este necesar ca în echipă, cu susţinere din partea conducerii ministerului şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române să implementăm acest proiect-pilot. Este o onoare pentru mine să îmi asum această responsabilitate, o fac cu cea mai bună credinţă şi vă asigur că sunt încrezător în ceea ce putem să facem. Eu am înţeles că munca de poliţie nu se poate face decât în echipă”, a declarat Dumitru Bîltag, joi, într-o conferinţă de presă.
 
El a precizat că este convins că în cadrul IPJ Constanţa sunt adevăraţi profesionişti şi şi-a asumat cu încredere această responsabilitate. 
 
“Sunt convins că la nivelul IPJ Constanţa, eu am fost la nivelul mai multor unităţi de poliţie pe care le-am condus şi am întâlnit mulţi poliţişti şi vă spun că marea satisfacţie a fost că de fiecare dată am întâlnit poliţişti foarte bine pregătiţi, cu un mare devotament pentru munca de poliţie. Iar la situaţia operativă de pe raza judeţului Constanţa sunt convins că în cadrul IPJ Constanţa sunt poliţişti de nădejde, adevăraţi profesionişti şi am acceptat cu încredere să îmi asum această responsabilitate. Nu am niciun fel de emoţie, vă spun sincer. Să nu credeţi că sunt naiv sau inconştient. Nu mi se cere să fac altceva decât să îmi fac datoria, să am curaj să îmi fac datoria şi să acţionăm cu respectarea întregului cadru normativ în vigoare”, a afirmat noul şef al IPJ Constanţa. 
 
El a menţionat că este singurul ofiţer din Poliţia Română care a condus la nivel teritorial trei mari structuri. 
 
“Sunt singurul ofiţer din Poliţia Română care a condus la nivel teritorial pe parcursul a zece ani, nu vorbim de trei luni, cinci luni, un an, toate cele trei structuri mari de Poliţie care sunt înfiinţate în acest moment la nivelul judeţului Constanţa. Din 2012 până în 2014 - şef BBCO Târgu Mureş, inspector şef pe parcursul a şapte ani şi încă un an şi două luni şef BOS. Asta s-a întâmplat la Târgu Mureş”, a adăugat Dumitru Bîltag. 
 
El a preluat funcţia de inspector al IPJ Constanţa, începând de joi, pentru o perioadă de şase luni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.