Nouă din cele 19 facultăţi ale Universităţii din Bucureşti au anunţat, marţi prelungirea perioadei de înscriere, între una şi trei zile, cea mai mare perioadă fiind solicitată de Facultatea de Filosofie, până în 23 iulie, şi Facultatea de Geologie şi Geofizică, până în 22 iulie, anunţă instituţia de învăţământ superior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Universitatea din Bucureşti a anunţat că prelungeşte perioada de înscriere la admitere la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Facultatea de Fizică, Facultatea de Istorie, Facultatea de Litere (prelungirea perioadei de înscriere la toate specializările, cu excepţia programului Comunicare şi Relaţii Publice), Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei (prelungirea perioadei de înscriere la toate specializările, cu excepţia programului Psihologie), Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială şi Facultatea de Teologie Romano-Catolică. Toate aceste facultăţi au solicitat prelungirea perioadei de înscriere până în 21 iulie.

Facultatea de Geologie şi Geofizică a prelungit perioada de înscriere până în 22 iulie, iar la Facultatea de Filosofie ultima zi de înscriere este 23 iulie. Pentru facultăţile la care perioada de înscriere se prelungeşte până pe 21 iulie, candidaţii pot depune dosarele până la ora 14.00.

Iniţial, Univeristatea din Bucureşti a anuţat că perioada de înscriere este între 13 şi 20 iunie, iar zece din cele 19  facultăţi au păstrat acest calendar. 

Pentru admiterea din anul 2016 la studii universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr total de 10.400 de locuri la toate cele 19 facultăţi, dintre care 4.400 de locuri la buget şi 6.000 de locuri la taxă.

Din acest an, Universitatea Bucureşti a simplificat procesul de înscriere. Astfel, candidaţii nu mai trebuie să depună copii legalizate ale diplomelor şi ale celorlalte acte necesare, acestea urmând să fie certificate prin confruntarea cu documentele originale de către membrii comisiei de admitere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.