O nouă cale de acces la staţia de metrou Tineretului a fost deschisă joi, aceasta având două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift. Lucările au costat aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, investiţia fiind finanţată din fonduri europene nerambursabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metrorex a deschis, joi, o nouă cale de acces la staţia de metrou Tineretului, aflată în capătul spre staţia de metrou Piaţa Unirii.

Aceasta are două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift, facilitând astfel deplasarea persoanelor cu dizabilităţi.

Noua cale de acces face parte din proiectul "Îmbunătăţirea serviciilor de transport public de călători cu metroul pe Magistrala 2 Berceni – Pipera”. Constructorul acesteia este Asocierea Sopmet S.A. (lider de asociere) – Somet S.A. – Schindler România S.R.L. – UTI Grup S.A. – Tiab S.A.

"Valoarea lucrărilor realizate este de aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, iar investiţia este finanţată din fonduri europene nerambursabile acordate în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM)", arată Metrorex.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.