Poliţiştii din Lugoj, judeţul Timiş, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au făcut două perceziţii domiciliare în localitatea Rusca Montană, judeţul Caraş-Severin, la doi bărbaţi bănuiţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma percheziţiilor au fost ridicate 9 arme de vânătoare şi muniţie, iar cei doi au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost descoperite şi ridicate 9 arme de vânătoare letale, de diferite calibre, 3 amortizoare pentru arme de vânătoare, 1.142 cartuşe de diferite calibre pentru arme de vânătoare interzise la deţinere, mai multe dispozitive susceptibile a fi folosite la confectionarea de muniţie artizanală, 2 arbalete cu lunetă deţinute ilegal, mai multe dispozitive elctronice( telefoane mobile, medii de stocare) şi 2 vehicule de teren în valoare de aproximativ 20.000 euro, unul dintre acestea figurând ca bun căutat de autorităţile suedeze”, a transmis IPJ Timiş.
 
Doi bărbaţi, de 34 şi 59 de ani sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.