Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră ninge pe mai multe artere naţionale şi autostrăzi, însă fără probleme de circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe Autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea ninge uşor, dar zăpada nu s-a depus, carosabilul este negru, umed", precizează Poliţia.

Aceeaşi situaţie este şi pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ninge normal pentru această perioadă, iar zăpada se topeşte, carosabilul este curat. 

Pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului, nu sunt precipitaţii de vreun fel, carosabilul fiind uscat.  

Poliţiştii recomandă şoferilor să acorde atenţie sporită circulaţiei pe timp de ninsoare, să reducă viteza de deplasare, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul dinainte şi să nu efectueze depăşiri riscante.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.