Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că STB recondiţionează troleibuzele Astra Irisbus aflate în circulaţie, iar alte 100 de troleibuze noi, achiziţionate de către Primăria Municipiului Bucureşti cu fonduri nerambursabile din Fondul de Mediu, vor intra pe traseu, la începutul anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Troleibuzele Astra Irisbus aflate în circulaţie sunt recondiţionate de STB. Lucrările de modernizare presupun reamenajarea interiorului, vopsirea şi schimbarea tapiţeriei scaunelor. Aceste troleibuze sunt dotate cu aer condiţionat şi au podea coborâtă”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Edilul general a adăugat că alte 100 de troleibuze noi, achiziţionate de Primăria Municipiului Bucureşti cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, vor intra pe traseu la începutul anului viitor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.