Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a reamintit că termenul limită de depunere a cererilor pentru autorizaţiile de taxi este 17 mai, fiind pentru prima în ultimii zece ani cand PMB va atribui 1.850 de autorizaţii de taxi, dintre care 100 pentru transport de persoane cu dizabilităţi motorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Reamintesc tuturor taximetriştilor interesaţi că termenul limită de depunere a cererilor pentru autorizaţiile de taxi este 17 mai 2022. Pentru prima dată în ultimii zece ani, Primăria Capitalei va atribui autorizaţii de taxi – în număr total de 1.850 (dintre care 100 pentru transport de persoane cu dizabilităţi motorii), în baza unei proceduri clare şi transparente”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook. 
 
El a adăugat că „procedura ce trebuie parcursă decurge din prevederile legale şi e destul de complexă, dar solicitanţii vor fi ajutaţi de către angajaţii primăriei”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.