Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost aprobat Planul de intervenţie pentru acţiuni de tip DDD – deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, el menţionând că intervenţiile cu tratamente împotriva ţânţarilor se vor face când ploile se vor opri şi după ce iarba va fi tăiată, în cazul tratamentelor pentru căpuşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Suntem pregătiţi să intervenim pentru ţânţar şi pentru căpuşe -avem maşini,  avem substanţele - nu putem să facem cât plouă şi nu putem să o facem pentru căpuşe cât timp iarba nu e tunsă. Pe măsură ce tăiem iarba din parcuri intervenim”, a declarat Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă. 
 
Conform acestuia, în bugetul aprobat în urmă cu 3 săptămâni este prevăzută suma de 17 milioane de lei pentru tratamente DDD.
 
Acestea vor fi aplicate de către compania municipală a Primăriei.
 
Edilul a menţionat că pentru ţânţari vor fi făcute 14 tratamente succesive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.