Primarul general Nicuşor Dan a transmis, marţi la cănferinţa Oraşele viitorului / Cities of Tomorrow, că „Primăria Capitalei investeşte în infrastructura de transport şi iniţiază tranziţia către economia verde, pentru un Bucureşti modern, pentru un oraş al viitorului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primăria Capitalei investeşte în infrastructura de transport şi iniţiază tranziţia către economia verde, pentru un Bucureşti modern, pentru un oraş al viitorului. Acesta e mesajul principal pe care l-am transmis azi, la Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, cu prilejul conferinţei „Oraşele viitorului / Cities of Tomorrow”, ediţia a zecea”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
Acesta a mai spus că a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut pentru a stabiliza financiar PMB şi a recâştiga încrederea partenerilor pentru a putea continua investiţiile.
 
„Am vorbit în faţa mediului de afaceri şi a societăţii civile despre eforturile făcute pentru a stabiliza financiar primăria şi a recâştiga încrederea partenerilor noştri, pentru a putea face în continuare investiţiile necesare. Ne vom concentra pe investiţii mari de infrastructură, care fluidizează traficul (de exemplu, drumurile radiale şi sistemul de management al traficului), precum şi pe electrificarea transportului (atât prin proiectul foarte important al trenului metropolitan, cât şi prin achiziţia de autobuze electrice, de noi tramvaie şi troleibuze, dar şi prin construirea staţiilor de încărcare pentru maşinile electrice). Investim şi pregătim Bucureştiul pentru a deveni un oraş verde, cu o poluare redusă, care respectă sănătatea locuitorilor săi”, a mai spus edilul general.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.