Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă vineri că lucrările de termoficare cu bani europeni avansează şi că s-au înlocuit 3 km de conductă pe străzile din zona Câmpia Libertăţii – Baba Novac, iar pe şantierul din Apusului s-au schimbat 750 de metri de conductă. Primarul precizează că în total, au deschise 7 şantiere la reţeaua de termoficare, cu fonduri POIM, iar alte 3 cu fonduri de la bugetul local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
”Lucrările de termoficare cu bani europeni avansează. Am înlocuit 3 km de conductă pe străzile din zona Câmpia Libertăţii – Baba Novac, iar pe şantierul din Apusului s-au schimbat 750 de metri de conductă, pentru care urmează să se efectueze şi probele de presiune. Totodată, la obiectivul din Mihai Bravu s-au înlocuit 700 de metri”, precizează primarul într-o postare.
 
Nicuşor Dan arată că aceste trei şantiere ”presupun reabilitarea a 8,5 km, din care până acum am modernizat 4,45 km”. 
 
”În total, avem deschise 7 şantiere la reţeaua de termoficare, cu fonduri POIM, iar alte 3 cu fonduri de la bugetul local. Reamintesc faptul că, la finalul anului trecut, am semnat contractele pentru reabilitarea a 212 km reţea de termoficare cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM), cu o valoare totală a lucrărilor de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane de euro fonduri nerambursabile”, mai spune primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.