Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, invită bucureştenii să îşi exprime opinia pentru elaborarea Master planului pentru dezvoltarea reţelei de piste pentru biciclete din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Invit bucureştenii să îşi exprime opinia în cadrul consultării publice pentru elaborarea Master planului pentru dezvoltarea reţelei de piste pentru biciclete din Capitală. Cei interesaţi de dezvoltarea mobilităţii alternative pot completa chestionarul accesând linkul de mai jos până pe data de 15 iulie 2023: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScYO7xVreEAiU.../viewform Datele rezultate vor contribui la realizarea analizei percepţiei cetăţenilor despre opţiunile de mobilitate urbană, modurile de transport şi provocările întâmpinate în deplasările cotidiene”, a transmis primarul Capitalei. 
 
Nicuşor Dan arată că ”Master planul pentru dezvoltarea infrastructurii pistelor de biciclete este un document strategic care va sta la baza proiectelor de dezvoltare a unei reţele extinse de piste pentru biciclete, va identifica şi prioritiza trasee optime atât pe străzile principale, cât şi pe cele secundare, ţinând cont de nevoile utilizatorilor actuali sau potenţiali, trafic, zone de interes, dar şi de dezvoltarea urbanistică a unor zone din oraş”. 
 
”Astfel, reţeaua de piste pentru biciclete va fi conectată cu pistele deja existente sau în curs de execuţie şi va face legătura între zonele rezidenţiale şi zonele principale de interes, precum locuri de muncă, de educaţie, zone comerciale, instituţii, dar şi cu localităţile limitrofe Capitalei”, precizează edilul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.