Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îi invită pe bucureşteni să viziteze Expoziţia Green Expo, din Parcul Regele Mihai I, unde sunt prezentate mai multe soluţii de mobilitate sustenabilă pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi invit pe bucureşteni să viziteze Expoziţia Green Expo, din Parcul Regele Mihai I (16-17 septembrie) unde sunt prezentate mai multe soluţii de mobilitate sustenabilă pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii. Aici sunt expuse, pe lângă alte vehicule, un autobuz electric BMC şi un troleibuz Solaris cu autonomie, cei prezenţi având astfel ocazia să vadă noile mijloace de transport care vor circula pe străzile Capitalei în anul 2024”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta anunţă că, în Parcul Mogoşoaia, vor avea loc piese de teatru pentru copii şi ateliere de desen.

”În ceea ce priveşte tema din acest an, “Save Energy”, amintesc faptul că prin modernizarea flotei de tramvaie se realizează o economisire semnficativă a energiei electrice (în cazul liniilor unde flota a fost înlocuită  consumul energetic specific poate scădea cu până la 50%), măsură completată şi de achiziţionarea de noi vehicule pentru modernizarea flotei de troleibuze şi autobuze”, a mai transmis primarul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.