Nicuşor Dan a declarat, întrebat vineri despre faptul că mulţi şoferi se plâng de gropile de pe străzile din Bucureşti, că „probabil că în cursul săptămânii viitoare, mici intervenţii au făcut şi cei de la Administraţia Străzilor”. Primarul general al Capitalei a precizat că este vorba despre mici intervenţii în această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Legat de gropi, o să începem probabil că în cursul săptămânii viitoare, mici intervenţii au făcut şi cei de la Administraţia Străzilor, dar realmente mici intervenţii în perioada asta, dar în mod sistematic trebuie să le folosim unul din contractele pe care ei le-au pus şi vom începe săptămâna viitoare. De asemenea, a fost o disfuncţionalitate în relaţia dintre Administraţia Străzilor şi primăriile de sector. Pentru că suntem în situaţia financiară în care suntem, eu sunt absolut de acord ca orice primărie de sector vrea să se ocupe de reabilitare de gropi pe orice stradă din Bucureşti, să poată s-o ia. Deci eu cred că în două luni de acum o să fim bine cu străzile”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PMB. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.