Primarul general Nicuşor Dan a anunţat marţi că de 1 iunie, Primăria Capitalei a pregătit la Hub-ul din Afi Cotroceni o mulţime de surprize pentru cei mici şi jocuri interactive, ateliere educative, experimente ştiinţifice, realitate virtuală, personaje de basm şi multe altele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De 1 iunie, Primăria Capitalei a pregătit la Hub-ul din Afi Cotroceni o mulţime de surprize pentru cei mici.
 
I-am povestit şi Aheei, a vrut neapărat şi ea să meargă, s-a şi pregătit intens, astfel încât de la deschidere am fost acolo. Pentru că a vrut să doneze o jucărie, s-a gândit şi răzgândit cum să fie mai bine şi până la urmă decizia a fost un ursuleţ, o carte şi creioane de colorat.
 
Copiii sunt fascinaţi de tot ce e aici şi felicit organizatorii Cul Tur Ed "Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism" şi Proedus pentru ce au reuşit să facă.
 
Vă invit să descoperiţi realitatea virtuală, jocuri interactive, să vă bucuraţi de momente artistice, ateliere educative, dans, experimente ştiinţifice, personaje de basm şi multe altele. La mulţi ani tuturor copiilor!”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.