Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că un alt imobil construit în perioada interbelică va fi readus la viaţă, blocul din Strada Sfinţilor nr. 4, cu ajutorul arhitecţilor şi al proprietarilor. El arată că a semnat zilele acestea Certificatul de Urbanism în vederea renovării şi refacerii finisajelor exterioare şi interioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sprijinim şi încurajăm proiectele care protejează şi păstrează valoarea clădirilor istorice ale Capitalei! Cu ajutorul arhitecţilor şi al proprietarilor, un alt imobil construit în perioada interbelică va fi readus la viaţă. Este vorba de blocul din Strada Sfinţilor nr. 4, pentru care am semnat zilele acestea Certificatul de Urbanism în vederea renovării şi refacerii finisajelor exterioare şi interioare”, anunţă primarul.
Nicuşor Dan arată că Proiectul propune refacerea integrală a faţadelor, prin demontarea închiderilor perimetrale ale unor balcoane, realizate făra autorizaţie de construire, redând astfel oraşului faţada originală interbelică.
 
”Tâmplăria actuală, care este degradată, va fi înlocuită cu una nouă, iar uşa din fier forjat de la intrarea în imobil, specifică epocii, va fi păstrată, recondiţionată şi adusă la forma iniţială. La interior, vor fi renovate integral finisajele şi tâmplăria, fiind păstrat mozaicul treptelor scării de culoare neagră”, mai precizează edilul Capitalei. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.