Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că pregătirile pentru Târgul de Crăciun organizat de municipalitate în Piaţa Constituţiei sunt pe ultima sută de metri, fiind deja montană roata panoramică, iar scena şi patinoarul - ”aproape gata”. El anunţă că va exista şi un ecran de mari dimensiuni unde vor putea fi urmărite meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
FOTO: Facebook Nicuşor Dan
FOTO: Facebook Nicuşor Dan

”Mai sunt câteva ore până la deschiderea Târgului de Crăciun organizat de Primăria Capitalei prin Arcub, Proedus şi Creart, în Piaţa Constituţiei, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarului sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii”, a afirmat Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe Facebook.

Potrivit primarului general, pentru iubitorii fotbalului, va fi un ”ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor”.

El a precizat că târgul se deschide duminică, la ora 10:00, şi poate fi vizitat până în 26 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.