Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a avut discuţii cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) despre modul în care Primăria Capitalei poate obţine fonduri rambursabile pentru dezvoltarea unor obiective de investiţii, el arătând că banca este interesată să finanţeze proiecte care au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, precum achiziţia de mijloace de transport în comun nepoluante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am discutat zilele trecute cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) despre modul în care Primăria Capitalei poate obţine fonduri rambursabile pentru dezvoltarea unor obiective de investiţii”, afirmă primarul Capitalei, într-o postare pe Facebook. 
 
Nicuşor Dan arată că ”BERD este interesată să finanţeze proiecte care au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, precum achiziţia de mijloace de transport în comun nepoluante, astfel încât să modernizeze integral parcul circulant al STB”. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Un alt subiect abordat a fost dezvoltarea de noi proiecte ce vor încuraja utilizarea energiei verzi în Capitală, cu un impact pozitiv asupra mediului, economiei şi stilului de viaţă al bucureştenilor”, mai spune primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.