Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, luni a început reabilitarea aleilor din Parcu Cişmigiu, vor fi înlocuite şi piesele de mobilier distruse, iar până acum a fost reparat Podul Mare din parc, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă şi ţarcurile pentru câini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cişmigiu. Lucrăm pe porţiuni - pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm la următoarea şi tot aşa mai departe”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a adăugat că „sunt multe lucruri pe care le-am făcut în Cişmigiu – am reparat Podul Mare, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă, ţarcurile pentru câini”.

„Am plantat gazon, copaci, am montat pergolele pentru plantele agăţătoare. Am decolmatat puţurile de alimentare cu apă, am reabilitat instalaţiile de irigaţii şi am înlocuit toate plăcuţele indicatoare”, a completat Dan.

Edilul general a mai spus că PMB se va ocupa şi de schimbarea pieselor de mobilier distruse.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.