Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că s-au făcut, miercuri, mai multe plăţi pentru ajutoare sociale, fiind plătite şi unele restanţe. Banii vor intra în conturile beneficiarilor în zilele de joi şi vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Primăria Municipiului Bucureşti a efectuat azi mai multe plăţi sociale, fiind la zi cu sumele pentru familiile monoparentale, prevenirea abandonului şcolar, copiii cu dizabilităţi şi victimele violenţei în familie. Tot azi am plătit o serie de restanţe: banii pentru nou-născuţi (restanţele pentru luna iulie), stimulentele pentru femeile însărcinate (sumele aferente lunii septembrie) şi stimulentele pentru persoanele adulte cu dizabilităţi (jumătate din sumele aferente lunii noiembrie)”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan. 
 
Acesta a precizat că beneficiarii acestor sume vor avea banii pe card în cursul zilelor de joi şi vineri. 
 
”După ce vom primi noi sume de la bugetul de stat (ceea ce se va întâmpla după aprobarea bugetului pe 2021 în Parlament, în cursul lunii februarie), vom face şi alte plăţi, străduindu-ne să acoperim cât mai repede toate restanţele”, a mai precizat primarul general. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.