Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă concurs pentru ocuparea a 18 posturi care vor face operaţională Administraţia Parcul Natural Văcăreşti. Dosarele se pot depune până în 24 februarie, iar concursurile vor avea loc în 7 şi 11 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru a face deplin operaţională Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, am scos la concurs 18 posturi în diversele birouri şi compartimente ale acestei structuri”, a scris, marţi, pe Facebook, Nicuşor Dan.  

Potrivit primarului general, candidaţii interesaţi pot depune dosarele până pe 24 februarie inclusiv, probele de concurs urmând să se desfăşoare în zilele de 7 şi 11 martie.  

Primarul a publicat şi anunţul referitor la concurs şi cere tuturor celor interesaţi să se implice.  

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, în decembrie 2021, că a finalizat procedura de preluare în administrare a Parcului Văcăreşti.  

”E pentru prima oară când o arie naturală protejată din România e dată în administrare unei primării”, spunea primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.