Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că începe, de marţi, primul tratament de combatere a căpuşelor dintre cele patru programate anul acesta. „Acţiunea debutează în parcuri, iar toate primăriile de sector au fost anunţate”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mâine dimineaţă începem primul tratament de combatere a căpuşelor dintre cele patru programate anul acesta în Bucureşti. Acţiunea debutează în parcuri, iar toate primăriile de sector au fost anunţate”, a anunţat Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
El a adăugat că a fost făcut un tratament de deratizare interioară în subsoluri, iar următorul va fi făcut la toamnă.
 
„De asemenea, deratizarea e în desfăşurare şi suntem chiar înaintea programării, fiindcă timpul ne-a permis să facem şi tratamente de deratizare exterioară. A avut loc deja un tratament de deratizare interioară în subsoluri, iar următorul va fi la toamnă. Anul acesta suntem într-o situaţie mult mai bună decât cea din 2021; avem fondurile necesare şi calendarul de lucru poate fi respectat”, a mai spus edilul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.