Primarul general Nicuşor Dan anunţă miercuri că a primit confirmarea Ministerului Dezvoltării că Primăria Capitalei şi primăriile de sector pot depune cerri de finanţare prin programul ”Anghel Saligny”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am primit confirmarea oficială de la Ministerul Dezvoltării că atât Primăria Capitalei, cât şi primăriile de sector sunt eligibile pentru Programul "Anghel Saligny". Reamintesc că CGMB a votat pe 8 noiembrie o listă de 37 de proiecte propuse spre finanţare prin acest program, proiecte dintre care sper să fie acceptate cât mai multe”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.
 
El o atacă şi pe predecesoarea sa, social-democrata Gabriela Firea, care afirmase că Primăria Capitalei a propus proiecte care nu pot beneficia de fonduri prin programul Anghel Saligny,
”Sigur, fostul primar Firea habar n-avea acum două luni că sunt posibile astfel de finanţări, dar s-a repezit imediat să critice demersurile PMB de a le obţine. Ea considera atunci că Primăria Capitalei „nu se încadrează” şi că ar fi „neeligibilă”. Dacă era încă primar general, probabil n-ar fi mişcat un deget pe acest subiect. Nu mă aştept deci ca ea să susţină în Guvern eforturile PMB de a obţine finanţare prin Anghel Saligny, dar sper măcar să nu ne încurce”, adaugă Primarul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.