Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă joi că a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind bugetarea participativă la nivelul municipiului Bucureşti / Bugetul propus pentru anul 2023 este de 2 milioane de lei, urmând ca fiecare propunere de proiect să aibă un cost total de 500.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind bugetarea participativă la nivelul municipiului Bucureşti. Bugetul propus pentru anul 2023 este de 2 milioane de lei, urmând ca fiecare propunere de proiect să aibă un cost total de 500.000 de lei”, a scris primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan arată că ”propunerile de proiecte trebuie să se încadreze în domenii precum mobilitatea, accesabilitatea şi siguranţa circulaţiei, amenajarea de spaţii verzi, locuri de joacă, amenajarea de spaţii publice, digitalizarea, restaurarea/punerea în siguranţă a unor monumente, protecţia mediului/animalelor, sport”.

”Prin bugetare participativă, ideile şi iniţiativele cetăţenilor Capitalei se pot transforma în proiecte derulate de către administraţia publică pentru rezolvarea unor probleme de interes pentru comunitatea locală”, spune primarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.