Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că luni a discutat cu Andrei Năstase şi colegii acestuia din Platoforma DA despre posibile proiecte comune între Bucureşti şi Chişinău în domeniile - educaţie, cultură şi dezvoltare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Azi, la primărie, am avut oaspeţi de la Chişinău – deputaţi ai Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova şi consilieri ai acestei formaţiuni în Consiliul Municipal Chişinău.
 
Am discutat cu Andrei Năstase şi colegii săi din Platforma DA despre posibile proiecte comune între Bucureşti şi Chişinău în domeniile culturii, educaţiei şi dezvoltării urbane. E important ca relaţiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtăşit de a aduce mai aproape de România şi Europa atât Chişinăul, cât şi Republica Moldova.
 
Mi-am amintit cu plăcere despre vizita pe care am făcut-o la Chişinău (inclusiv la congresul de matematică) şi le-am spus oaspeţilor din Republica Moldova că-mi doresc să revin curând acolo. Mult succes tuturor celor care simt româneşte la Chişinău şi în toată Republica Moldova!”, a scris Nicuşor Dan luni pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.