Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a depus miercuri o plângere penală la DNA cu privire la un prejudiciu semnificativ, de ordinul câtorva milioane de euro, înregistrat de municipalitate în perioada administraţiei Firea. „Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică. Ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu pot oferi acum alte detalii. Asigur însă bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.