Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Miliar, în care a făcut referire la rezerviştii voluntari. ”Avem nevoie de prospeţimea ideilor lor, de dorinţa lor de a-şi sluji ţara, de expertiza cu care vin din viaţa civilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi sărbătorim astăzi pe rezerviştii militari, deopotrivă pe cei care au avut o carieră militară, dar şi pe voluntari, toţi cei care vin să completeze necesarul de militari ai Armatei României în caz de necesitate. De cinci ani, avem o nouă categorie de personal, cea a rezerviştilor voluntari, oameni care îşi doresc o carieră militară, dar care nu vor să se desprindă de cariera lor profesională. Avem nevoie de prospeţimea ideilor lor, de dorinţa lor de a-şi sluji ţara, de expertiza cu care vin din viaţa civilă”, a transmis, luni, ministrul Apărării.

Nicolae Ciucă a precizat că ”seniorii, cei care au avut o carieră militară de zeci de ani în slujba ţării, sunt şi vor fi, întotdeauna, o sursă de inspiraţie pentru generaţiile următoare, marea lor majoritate instruite şi perfecţionate chiar de ei”.

”Le datorăm respect pentru munca lor, pentru faptul că au dus înainte Armata Ţării şi au fost pregătiţi să îşi îndeplinească misiunile. În continuare, ne bazăm pe experienţa lor!

La mulţi ani rezerviştilor militari”, a mai transmis ministrul Apărării.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.