Una din victimele accidentului produs, luni după-amiază, între localităţile Platoneşti şi Movila din judeţul Ialomiţa este nepoata Ameliei Papazissu creatoare populara din judeţul Buzău, Tezaur Uman Viu din anul 2013.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra de doar 23 de ani, Iulia Alexandra Papazissu, era un cunoscut make-up artist şi nail-technician din Buzău, dar învăţa de la bunica ei şi tainele ţesutului pentru a duce tradiţia mai departe, fiind recompensată cu premii la mai multe concursuri de meşteşuguri artistice tradiţionale. 

Ea se afla într-unul din autoturismele care s-au ciocnit, alături de prietenul său care a fost rănit în urma coliziunii.  

De asemenea, o femeie din celălalt autoturism a fost găsită de salvatori în stop cardio-respirator şi a murit câteva minute mai târziu, în timp ce unul dintre şoferi a fost preluat de un elicopter SMURD. 

Iulia Alexandra postase în prima parte a zilei pe pagina sa de Facebook că urmează să plece în concediu, urmând să îşi reia activitatea la începutul lunii august. 

Două accidente rutiere grave s-au prous, luni, în judeţul Ialomiţa, la distanţă de câteva ore.  

În primul, un om a murit, iar alţi cinci, între care o fetiţă de 5 ani, au fost grav răniţi.  

În al doilea au murit două persoane.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.