Un bărbat în vârstă de 68 de ani din judeţul Neamţ a fost grav rănit în urma unui incendiu, el suferind arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu ajutorul benzinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, de producerea unui incendiu la o casă în comuna Ţibucani. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean.
 
„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flăcără deschisă într-una din camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuinţă. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, materiale textile şi obiecte de uz casnic din interiorul camerei. Proprietarul locuinţei, un bărbat de 68 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 50 % din suprafaţa corpului şi la căile respiratorii”, a transmis ISU Neamţ.
 
Bărbatul a fost transportat la UPU Neamţ.
 
Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de faptul că bărbatul a încercat să aprindă focul în sobă cu ajutorul benzinei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.