Poliţiştii din Neamţ au emis un ordin de protecţie împotriva tatălui fetei de 13 ani care a dispărut săptămâna trecută şi a fost găsită teafără într-o livadă după ce ar fi ameninţat-o de mai multe ori. Fata a fost preluată de specialiştii DGASPC şi internată într-un centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Împotriva tatălui minorei a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Au fost informaţi reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Neamţ care au luat măsura internării minorei într-un complex de servicii. În cauză poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, au transmis luni, reprezentanţii IPJ Neamţ. 
Anchetatorii au precizat că tatăl şi-a ameninţat fiica cu acte de violenţă, a aruncat cu bâta spre ea, fără să o lovească, iar poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că pe fondul consumului de alcool acest comportament nu a fost unul singulat. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
 
Adolescenta în vârstă de 13 ani din localitatea Stăniţa, judeţul Neamţ, plecată de acasă în urmă cu două zile şi dată dispărută sâmbătă dimineaţă a fost găsită într-o livadă, în apropierea locului în care fusese văzută ultima dată, joi seară. Ea este teafără iar poliţiştii spun că, potrivit primelor verificări, nu a fost victima vreunei infracţiuni. Potrivit unor surse locale, adolescenta a plecat de acasă pentru că a avut discuţii contradictorii cu tatăl ei şi s-a temut să se întoarcă acasă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.