Poliţiştii din Neamţ au emis un ordin de protecţie împotriva tatălui fetei de 13 ani care a dispărut săptămâna trecută şi a fost găsită teafără într-o livadă după ce ar fi ameninţat-o de mai multe ori. Fata a fost preluată de specialiştii DGASPC şi internată într-un centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Împotriva tatălui minorei a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Au fost informaţi reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Neamţ care au luat măsura internării minorei într-un complex de servicii. În cauză poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, au transmis luni, reprezentanţii IPJ Neamţ. 
Anchetatorii au precizat că tatăl şi-a ameninţat fiica cu acte de violenţă, a aruncat cu bâta spre ea, fără să o lovească, iar poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că pe fondul consumului de alcool acest comportament nu a fost unul singulat. 
 
Adolescenta în vârstă de 13 ani din localitatea Stăniţa, judeţul Neamţ, plecată de acasă în urmă cu două zile şi dată dispărută sâmbătă dimineaţă a fost găsită într-o livadă, în apropierea locului în care fusese văzută ultima dată, joi seară. Ea este teafără iar poliţiştii spun că, potrivit primelor verificări, nu a fost victima vreunei infracţiuni. Potrivit unor surse locale, adolescenta a plecat de acasă pentru că a avut discuţii contradictorii cu tatăl ei şi s-a temut să se întoarcă acasă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.