Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au fost deschise, joi, ofertele depuse pentru reabilitatea liniei tramvaiului 5 din Bucureşti şi există deja doi ofertanţi Asocierea Tancrad (Leader), Oldroad Construct, Constructii Erbasu şi Asocierea Mari-Vila Com (Leader), Luxten Lighting Company, Electromontaj. Edilul a adăugat că în cadrul acestui obiectiv de investiţii vor fi executate lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substaţia de tracţiune Nordului, sistemul de iluminat public, plus alte lucrări de relocare a semaforizării pe Bulevardul Barbu Văcărescu şi strada Alexandru Şerbănescu, precum şi lucrări la reţelele edilitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi au fost deschise ofertele depuse pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai şi avem doi ofertanţi: Asocierea Tancrad (Leader), Oldroad Construct, Constructii Erbasu şi Asocierea Mari-Vila Com (Leader), Luxten Lighting Company, Electromontaj”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

El a mai spus că vor fi executate lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substaţia de tracţiune Nordului, sistemul de iluminat public. 

„În cadrul lucrărilor, care fac parte din obiectivul de investiţii „Reabilitarea sistemului rutier pe Str. Barbu Văcărescu şi Str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu de la Şos. Ştefan cel Mare la Pod Băneasa”, se vor executa lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substaţia de tracţiune Nordului, sistemul de iluminat public. Totodată, vor fi şi lucrări de relocare semaforizare pe Bdul Barbu Văcărescu şi str. Alexandru Şerbănescu, precum şi lucrări la reţelele edilitare”, a mai explicat edilul general.

Acesta a mai precizat că urmează perioada de evaluare a ofertelor şi ulterior semnarea contractului cu Asocierea care va fi declarată câştigătoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.