Un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din Luduş, judeţul Mureş, iar 12 locatari au fost evacuaţi. O persoană cu atac de panică a fost preluată de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Mureş a intervenit, în noaptea de marţi spre meircuri, pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje din oraşul Luduş.

La faţa locului s-au mobilizat 4 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului Târnăveni, Punctului de Lucru Luduş şi SVSU Luduş şi Iernut, precum şi o ambulanţă SMURD B2.

”Din interiorul celor 20 de apartamente situate în blocul în care se afla apartamentul incendiat au fost evacuate 12 persoane, una dintre acestea fiind preluată de echipajul medical prezent la faţa locului, suferind un atac de panică”, a transmis ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că incendiul s-a manifestat generalizat în interiorul apartamentului, pompierii acţionând pentru limitarea, localizarea şi lichidarea acestuia, precum şi pentru ventilarea casei scării inundate cu fum.

Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.