Jandarmeria Bucureşti face apel la oamenii care protestează paşnic vineri seara în Piaţa Victoriei şi care sunt aşezaţi în primele rânduri dinspre Guvern, chiar lângă jandarmi, să se retragă, întrucât cei din spatele lor aruncă diverse obiecte către forţele de ordine, folosindu-i, practic, pe aceştia drept scut, pentru că în acest fel nu pot fi scoşi din mulţime de jandarmi. La această oră, jandarmii s-au retras câţiva metri, mărind spaţiul de protest. Peste 20.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Facem apel la oamenii care protestează paşnic să se retragă din primele rânduri, din zona de contact cu jandarmii. Cei care comit violenţe aruncă din spatele lor cu obiecte contondente, sticle şi bucăţi din asfalt. Agresorii îi folosesc astfel ca scut de protecţie pentru a putea să continue violenţele fără să poată fi extraşi de jandarmi. Vă rugăm să înţelegeţi apelul nostru pentru a nu risca să fiţi răniţi", transmite vineri seara Jandarmeria Bucureşti.
 
Reprezentanţii instituţiei fac apel la femei şi copii să se retragă în zone ferite de violenţe sau să părăsească Piaţa Victoriei, locul în care are loc protestul antiguvernamental.
 
La această oră, jandarmii s-au retras câţiva metri, mărind spaţiul de desfăşurare al protestului, unde se află deja câteva zeci de mii de oameni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.