Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a anunţatm luni, la Digi24, că în cinci judeţe nu s-au primit salariile la timp, în învăţământ, din cauza unei erori informatice de la Ministerul de Finanţe, care a afectat plata salariilor bugetarilor în mai multe judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi am fost informaţi că în cinci judeţe nu s-au primit salariile în învăţământ, am înţeles că se va rezolva cât mai repede”, a afirmat ministrul Educaţiei.

El a arătat că a discutat la Guvern cu ministrul de Finanţe, care i-a transmis că este o eroare informatică. ”Chiar acum vin de la Guvern, am înţeles de la ministrul de Finanţe că a fost o eroare informatică, care a afectat plata salariilor tuturor bugetarilor, la timp, în mai multe judeţe”, a spus el. 

”Am înţeles că se va regla cât se poate de repede. Întrebaţi la Minsterul de Finanţe, Trezoreria nu este în subordinea ministerului Educaţiei, noi ne ocupăm de educaţie”, a mai spus ministrul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.