Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că încearcă ca în perioada următoare, în cursul acestui trimestru, să găsească o soluţie şi pentru personalul TESA din spitale, unde există într-adevăr situaţii în care salarizarea personalului nu este stimulativă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există contacte, au existat discuţii şi cu cei de la SANITAS, într-adevăr este o problemă sensibilă, mai ales la nivelul personalului TESA din spitale şi încercăm ca în perioada următoare, în cursul acestui trimestru, să găsim o soluţie şi pentru personalul TESA unde există într-adevăr situaţii în care salarizarea personalului nu este stimulativă, comparativ şi cu alt personal”, a spus ministrul Sănătăţii, despre anunţul SANITAS privind o posibilă declanşare a grevei în sistem.

Întrebat dacă asta înseamnă că vor exista majorări salariale, Rafila a afirmat că este o discuţie.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Majorările de salarii nu le acordă Ministerul sănătăţii, cu toate că unii aşa înţeleg, nu le acordăm noi, trebuie să existe în primul rând dialog şi bineînţeles o disponibilitate şi din modul în care se strâng banii la bugetul de stat încât acest lucru să poată să fie nu numai aprobat ci şi implementat”, a explicat Rafila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.