Ministrul propus la Sănătate Victor Costache a declarat marţi, la audierile din Parlament, că va demisiona dacă devine acuzat în dosarul de malpraxis în care este vizat. Costache a fost avizat în comisii, el primind 14 voturi favorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răspunzând unei întrebări a parlamentarului USR Emanuel Ungureanu, Costache a precizat că va demisiona îmediat ce statutul său în dosarul de malpraxis în care este implicat se va transforma din acela de suspect în cel de acuzat.

„Cred în justiţia din această ţară. În momentul în care mi se va schimba calitatea de suspect şi voi deveni culpabil, îmi voi înainta imediat demisia”, a declarat Victor Costache.

Împotriva lui Victor Costache a fost făcută o plângere penală de către soţul unei paciente pe care a operat-o în 2017 şi care a murit în  spital după aproape o săptămână. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.