Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că alocaţiile mărite - prima etapă - vor fi plătite fără întârziere, începând cu data de 8 septembrie, mai întâi pe carduri. "Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor şi a alocaţiilor mărite) din care spera să mai câştige nişte puncte în alegeri", adaugă Alexandru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alocaţiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocaţii, plăţile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autorităţile locale au de transmis o serie de informaţii", a scris, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Ea a precizat că ultimele verificări arată că "totul e în grafic".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor şi a alocaţiilor mărite) din care spera să mai câştige nişte puncte în alegeri. Aşa gândesc ei, cei din PSD - s-ar fi bucurat să nu reuşim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aş fi întârziat o zi. Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze", a adăugat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţa, la finalul şedinţei de Guvern din 29 iulie, că, la 1 septembrie, copiii vor primi mărite alocaţiile aferente lunii august. Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani vor primi 185 de lei, iar cei de până la 2 ani sau cei de până la 18 ani, dacă au dizabilităţi, vor primi 369 de lei. Alte patru creşteri, cu câte 20 la sută, sunt prevăzute în 2021 şi 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.