Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunţat, miercuri, că Ordonanţa de Urgenţă care permite intervenţia imediată în localităţile unde se semnalează prezenţa urşilor va fi aprobată în următoarea şedinţă de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă care permite intervenţia imediată în localităţile unde se semnalează prezenţa urşilor a fost finalizat”, anunţă, miercuri, ministrul Mediului, Tánczos Barna.

Acesta precizează că a fost modificat textul proiectului în aşa fel încât acesta conţine propunerile Ministerului de Interne, respectiv a Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

”Am eliminat toate obstacolele legale şi de interpretare, astfel încât Guvernul va adopta proiectul de Ordonanţă de Urgenţă în următoarea şedinţă de govern”, anunţă ministrul.

Proiectul a fost discutat de GUvrn, în primă lectură, joia trecută. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.