Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă, marţi, că Garda de Mediu a dat amenzi în valoare de 7 milioane de lei, de la începutuil anului, pentru depozitarea ilegală a deşeurilor. Ministrul face apel la populaţie să sesizeze astfel de situaţii dacă le observă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu toţii ne dorim o Românie curată, dar, din păcate, sunt cetăţeni şi persoane juridice care abandonează deşeurile şi le depozitează în locuri neautorizate. Autorităţile iau măsuri ferme şi aplică legile: anul acesta, în mai puţin de 5 luni, Garda Naţională de Mediu a dat amenzi în valoare de aproape 7 milioane de lei cetăţenilor şi persoanelor juridice”, a anunţat, marţi, ministrul Mediului.

Tanczos Barna afirmă că, anul trecut, au fost date amenzi în valoare de aproape 15 milioane de lei pentru depozitarea neconformă a deşeurilor.

”Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să oprim acest tip de comportament! Dacă sesizaţi asemenea situaţii, nu ezitaţi să contactaţi autorităţile şi Garda de Mediu”, a mai transmis ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.