Ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Marcel Boloş, afirmă că perioada pe care românii o traversează nu este una prielnică investiţiilor şi nici realizării de economii, el arătând că este "o perioadă în care toată lumea îşi face griji de felul în care îşi va asigura plata utilităţilor şi va avea fondurile necesare pentru hrană şi pentru asigurarea existenţei de zi cu zi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"E o perioadă foarte complicată din punctul de vedere al investiţiilor. Şi eu cred că, dacă până mai ieri se punea problema economiilor şi a investiţiilor, în prezent putem discuta de supravieţuire. În această perioadă nu prea poţi să faci nimic, pentru că sunt costuri pe care nu le putem controla, sunt costurile la utilităţi de care depindem şi suntem consumatori captivi”, a afirmat Marcel Boloş, joi seară, la Euronews România, întrebat fiind dacă le recomandă românilor să investească în această perioadă. 
 
El a spus că numeroşi români trec printr-o perioadă în care îşi pun problema asigurării traiului zilnic.
 
"Eu nu văd în această perioadă o perioadă foarte prielnică pentru investiţii, nici pentru economii. Argumentele sunt rata inflaţiei şi creşterea preţului la utilităţi. Este o perioadă în care toată lumea îşi face griji de felul în care îşi va asigura plata utilităţilor şi va avea fondurile necesare pentru hrană şi pentru asigurarea existenţei de zi cu zi”, a adăugat ministrul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.