Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a discutat, vineri, cu reprezentanţii sindicatelor din instituţie despre salarizarea personalului MAI şi subdimensionarea sistemului, din punctul de vedere al resurselor umane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut, vineri, o întâlnire cu persoanele din conducerea sindicatelor reprezentative la nivelul instituţiei. 
 
”Întâlnirea a avut loc la iniţiativa ministrului Afacerilor Interne, cu scopul de a stabili un mod de lucru optim şi eficient în relaţia instituţie - sindicate, în beneficiul angajaţilor MAI şi al cetăţenilor, prin creşterea calităţii serviciilor oferite de structurile ministerului. În acest scop, ministrul Afacerilor Interne a subliniat faptul că doreşte o colaborare onestă şi deschisă cu sindicatele. În cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte care prezintă interes atât pentru reprezentanţii sindicatelor, cât şi pentru conducerea ministerului”, a transmis MAI, într-un comunicat de presă.
 
Astfel, s-a discutat despre salarizarea personalului MAI şi subdimensionarea sistemului, din punctul de vedere al resurselor umane. 
 
”Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a reafirmat decizia conducerii MAI de a continua eforturile pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţi, pentru reducerea deficitului de personal şi pentru asigurarea salarizării corespunzătoare”, a menţionat sursa citată.
 
La întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor din MAI au participat, alături de ministrul Afacerilor Interne, secretarii de stat Bogdan Despescu şi Romeo Simionescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.