Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că 4.000 de elevi de peste 12 ani s-au vaccinat în ultima săptămână, rata de imunizare în rândul elevilor din categoriile eligibile – peste 12 ani – apropiindu-se de 40%. În schimb, în ceea ce priveşte cadrele didactice, "cei care au dorit să se vaccineze au făcut-o deja, în cea mai mare parte", subliniază ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În rândul elevilor, numărul total al celor vaccinaţi era de 456.000 acum exact o săptămână. Astăzi sunt 460.000, se apropie de 40% din totalul elevilor eligibili, adică de la 12 ani în sus", a declarat Sorin Cîmpeanu, joi seară, la B1 Tv.
 
În ceea ce îi priveşte pe profesori, ministrul consideră că aceia "care au dorit să se vaccineze au făcut-o deja, în cea mai mare parte”.
 
Sorin Cîmpeanu a ţinut să reafirme că în sistemul de învăţământ rata de vaccinare în rândul personalului este dublă faţă de media înregistrată la nivel naţional.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.