Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că ar exista o suspiciune de coronavirus la o angajată de la OSIM, care ar fi revenit recent de la Roma, dar nu ştie mai multe detalii despre acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În cadrul Ministerului Economiei nu există nicio suspiciune de coronavirus. Din câte am înţeles ar exista o persoană care lucrează la contabilitate la OSIM, dar este altă instituţie, care ar avea o suspiciune. Nu ştiu să se fi confirmat încă”, a declarat, luni, Virgil Popescu. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Jurnaliştii i-au spus că s-ar fi confirmat acel caz şi l-au întrebat şi despre suspiciunea de coronavirus din clădirea Guvernului. 
 
"Chiar nu ştiu ce se întâmplă în clădirea Guvernului, sunt convins că s-au luat toate măsurile cum şi la OSIM şi la Guvern, în clădirea Guvernului dacă se întâmplă aşa ceva se vor lua toate măsurile. Ştiu că am discutat aseară despre ancheta epidemiologică care să fie mult mai amănunţită în aşa fel încât să ştim cu cine a intrat în contact fiecare persoană”, a spus ministrul Economiei. 
 
Întrebat dacă se teme de coronavirus, Virgil Popescu a spus: "Mă tem de Dumnezeu, dar fiecare dintre noi avem o teamă, evident că trebuie să ne protejăm, evident că trebuie să ne spălăm pe mâini cu apă şi săpun, cu dezinfectanţi. Cred că nu trebuie să exagerăm şi să ne luăm toate măsurile de precauţie în aşa fel încât să evităm îmbolnăvirea”.
 
El a mai precizat că angajata de la OSIM ar fi venit de la Roma, dar a spus că nu are mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.