Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, că îi cere premierului Sorin Grindeanu să îl demită pe prefectul judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea, după ce, în urmă cu două zile, l-a căutat la telefon timp de trei ore şi acesta "a fost de negăsit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Această situaţie a fost un test pentru toată lumea, pentru toţi cei care au avut competenţe în gestionare. Acum două nopţi l-am căutat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu. O să îl rog pe domnul ministru să dispună încetarea exercitării pentru prefectul de la Girgiu", a spus Carmen Dan, după o vizită de lucru la Ministerul Transporturilor.

Ea a afirmat că e "e nepermis să fii de negăsit" în momente de criză, mai ales că în judeţul Giurgiu există şi vamă.

Zorinel Niculcea a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu în aprilie 2016. Anterior, el a fost în două rânduri prefect de Teleorman, susţinut de PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.