Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a participat luni la ceremonia prilejuită de plecarea echipei Invictus România la Invictus Games 2023, de la Düsseldorf, el afirmând că aceştia sunt pregătiţi pentru competiţia care îi aşteaptă şi le doreşte să revină acasă cu cât mai multe medalii. ”Învăţăm de la veteranii răniţi în teatrele de operaţii lecţiile valoroase ale perseverenţei şi curajului. Suntem datori să îi sprijinim permanent! ”, a mai spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am participat, astăzi, la sediul Ministerului Apărării, la ceremonia prilejuită de plecarea echipei Invictus România la Invictus Games 2023, de la Düsseldorf. Militarii răniţi din echipa Invictus sunt pregătiţi pentru competiţia care îi aşteaptă şi le doresc să revină acasă cu cât mai multe medalii. Rezultatele pe care echipa Invictus România le-a avut în trecut la Toronto, Sydney şi Haga demonstrează cât de important este să lupţi pentru un ideal, chiar dacă acesta pare intangibil”, a transmis ministrul Apărării. 
 
Angel Tîlvăr arată că ”sportivii militari au dovedit că, în ciuda rănilor fizice şi sufleteşti, oricine îşi poate depăşi limitele, devenind astfel un model pentru toţi românii”. 
 
”Învăţăm de la veteranii răniţi în teatrele de operaţii lecţiile valoroase ale perseverenţei şi curajului. Suntem datori să îi sprijinim permanent! Go Invictus! Hai România!”, mai spune Tîlvăr. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.