Ministerul Sănătăţii anunţă, marţi, că va realiza un studiu de piaţă pentru identificarea celor mai noi tehnologii referitoare la soluţiile sau echipamentele disponibile şi a bugetelor necesare implementării sistemului de telemedicină şi a sistemelor mobile de monitorizare a pacienţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul Planului de Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Ministerul Sănătăţii va derula investiţia “Telemedicina şi sisteme mobile de monitorizare a pacienţilor” care are un buget de 100 milioane de euro”, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţi.  

Sursa citată a precizat că fondurile vor fi alocate pentru achiziţia unui sistem de telemedicină compus din hardware şi software, precum şi pentru echiparea mai multor ambulatorii de specialitate, a cabinetelor medicilor de familie, în mod preponderent din zonele defavorizate şi greu accesibile, cu echipamente dedicate serviciilor medicale furnizate prin  telemedicină. 

Firmele interesate pot depune oferte până în 1 noiembrie 2022, iar Ministerul Sănătăţii a publicat toate datele necesare referitoare la specificaţiile sistemului.  

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.