Ministerul Sănătăţii precizează că 5 persoane care se aflau în pavilionul de la Institutul Matei Balş afectat de incendiu mai sunt internate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În prezent, dintre pacienţii care se aflau în Pavilionul V mai sunt internate 5 persoane, şi anume 2 persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), 1 persoană la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi alte 2 persoane care au fost relocate în cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Univ. Dr Matei Balş” din Bucureşti”, a precizat luni Ministerul Sănătăţii.
De asemenea, ministerul dezminte informaţia potrivit căreia un alt pacient internat în pavilionul în care s-a produs incendiul de la Institutul „Matei Balş” a decedat.
”Ministerul Sănătăţii transmite, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media, că pacientul la care presa face referire nu se afla în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Univ. Dr Matei Balş” din Bucureşti la momentul incendiului din 29 ianuarie 2021 şi nici nu are legătură cu acesta”, a precizat instituţia.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.