Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că a finanţat achiziţionarea a două angiografe pentru Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti şi altuia pentru Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti beneficiază de două echipamente moderne, cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii. Investiţia s-a ridicat la cca 10 milioane de lei pentru achiziţionarea şi instalarea a două Angiografe (biplan şi monoplan)”, arată MS, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Ministerul Sănătăţii a anunţat că a finanţat achiziţionarea unui Angiograf performant în cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

Investiţia a fost în valoare de 8,3 milioane de lei.

”Dotarea spitalelor din România cu echipamente de înaltă performanţă pentru proceduri complexe reprezintă o componentă importantă din reforma şi dezvoltarea sistemului de sănătate”, a arătat MS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.