Ministerul Educaţiei a precizat, miercuri, după ce mai mulţi profesori şi directori de şcoli au primit apeluri de la persoane care solicită bani, pretinzând că sunt angajaţi ai ministerului, că acestea nu reprezintă instituţia. ”Toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice”, au adăugat reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Având în vedere că mai multe cadre didactice şi directori ai unităţilor de învăţământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajaţi ai Ministerului Educaţiei, vă informăm că acestea nu aparţin şi nu reprezintă Ministerul Educaţiei”, a transmis, miercuri, ministerul.
 
Persoanele care au primit astfel de apeluri sunt sfătuite să se adreseze Poliţiei.
 
”Menţionăm că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice”, a arătat Ministerul Educaţiei.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.