Ministerul Afacerii Interne anunţă, miercuri dimineaţă, că nu există intenţia de modificare a condiţiilor de pensionare pentru angajaţii proprii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministerul Afacerilor Interne a transmis precizări, miercuri dimineaţă, referitor la modificarea condiţiilor de pensionare pentru angajaţii MAI, în contextul acoperirii deficitului de personal. 
 
”La nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept”, a transmis Ministerul. 
 
Sursa citată a precizat că ”aceasta este poziţia oficială a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, asumată public şi susţinută inclusiv în cadrul declaraţiei de presă din data de 27 noiembrie 2020”. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.