Mii de locuitori din Apuseni sunt în continuare fără curent electric, în unele zone defecţiunea depăşind 80 de ore. Echipele de intervenţie continuă lucrările pentru a remedia toate problemele provocate de vremea rea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Multe localităţi din Munţii Apuseni au fost afectate de fenomene meteorologice, după ce judeţul s-a aflat sub cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol.

Unii consumatori sunt în continuare nealimentaţi, în unele zone defecţiunea depăşind 80 de ore.

Marţi seară, numărul consumatorilor nealimentaţi depăşea 6.600 în mai multe localităţi.

Potrivit Prefecturii Alba, probleme au fost semnalate în Fenes, Vidra,  Avram Iancu, Bistra, Câmpeni, Poiana Vadului, Horea, Albac, Roşia Montană, Ciuruleasa, Mogoş, Bucium, Ponor, Întregalde, Laz, Geamăna, Bistra, Lupşa, Almaşu Mare, Runc, Arieşeni, Scărişoara, Poşaga.

SDEE Electrica desfăşoară în continuare intervenţii pentru remedierea defecţiunilor, iar grupul electrogen cu o capacitate de 400 KW din dotarea ISU Alba este utilizat pentru alimentarea utilizatorilor din comuna Vidra.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.